Boutverschieting 2013

Aanvang : zondag 22 december 2013 13:30
Locatie : Binnenbaan
Afstand : Verassing
Disciplines : Recurve, Hout, Compound

 

Zondag 22 december houden we onze jaarlijkse bout-verschieting. Een fun-verschieting die in het thema staat van kerst en de donkere dagen van december. De blazoenen zullen iets ‘aangepast’ worden en we schieten allen om een prijs, natuurlijk in de vorm van een kerstbout!

Gezelligheid staat deze middag voorop, tijdens een praatje aan de bar tussendoor zullen er ook lekkere hapjes zijn. Aansluitend op deze middag houden we onze kerstmaaltijd om het jaar af te sluiten. Een cateringbedrijf  zal dit voor ons gaan verzorgen.

Opgave voor de bout-verschieting is noodzakelijk en alleen voor leden (en aanhang),  Op donderdag zal hiervoor een lijst op de bar liggen. Opgeven kan ook via de mail; graag wel aangeven met hoeveel personen je komt.voorzitter@artemis79.nl.

Kosten voor de bout-verschieting zijn slechts 5 euro. Geliefden en kinderen zijn uiteraard ook welkom al kunnen deze niet mee schieten voor de bout.

Heb je zin om mee te doen, geef je dan snel op. Vol is vol!

De baan is op de 22e vanaf 12:00 open, de verschieting start om 13:30 uur. De catering zal rond 17.30 gebracht worden en we sluiten waarschijnlijk rond 19:30 af.

Vriendelijke groet van de kerst-organisatie,   

Gerben en Henk - Artemis ‘79

 

Workshops

Artemis'79 biedt de mogelijkheid om een workshop te organiseren op locatie. shortmetric.png
Lees meer »

Kalender

De kalender voor april is leeg.

Lees meer »