Workshops en demonstraties

Wij organiseren workshops handboogschieten voor kleine en grote groepen personen. Hierbij kan worden gedacht aan een bedrijfsfeest, onderdeel van een festiviteit, etc.

We kunnen hiervoor gebruik maken van onze eigen accommodatie op donderdagen van 17.30-19.00 en op zondagmiddag. Een aanvraag voor een workshop binnen deze tijden ontvangen wij liefst tot twee weken van tevoren, dit in verband met het regelen van vrijwilligers.

Daarnaast bestaat, in overleg, de mogelijkheid om op locatie workshops te geven. Deze mogelijkheid is geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van vrijwilligers en de geschiktheid van het evenement en de locatie. Op doordeweekse dagen is dit meestal niet mogelijk en aanvragen voor deze workshops dienen vroegtijdig te worden ingediend (liefst een half jaar van tevoren).

Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Alcoholconsumptie voorafgaand aan of tijdens de workshop wordt niet getolereerd.

Met een workshop krijgt u, onder begeleiding van ervaren schutters, les in het hanteren van de boog om via deze wijze de sport te leren kennen.

Prijzen op aanvraag, voor meer informatie neem contact op.

Workshops

Artemis '79 biedt de mogelijkheid om een workshop te organiseren op locatie. shortmetric.png

 

Lees meer »

Kalender

De kalender voor maart is leeg.

Lees meer »

Laatste nieuws
NHB nieuws
Contactgegevens Artemis'79